Interieurtips: de inrichting van een moderne woning.
De aluminiumkleurige bekleding oogt strak en verspreidt het licht optimaal door je woning. Vind een verdeler in uw buurt. Dit artikel werd gepubliceerd met de volgende tags: hedendaags interieur, modern huis inrichten, modern interieur, modern interieur inrichten, moderne woning inrichten.
Moderne woningen Voorbeelden Inspiratie.
Moderne woning in hout en crepi. Deze ruime L-vormige woning in Colmar Frankrijk heeft alles wat je mag verwachten van een moderne woning. Een eigentijdse gevel, grote ramen, een ingesloten terras met zwembad en een open interieur waar heel wat daglicht in schijnt.
Gezellig interieur architectenburo Anja Vissers.
Een warm interieur in een moderne woning wordt gekarakteriseerd door uitgepuurde en eenvoudige ontwerpen waarbij een ruimtegevoel en natuurlijk zonlicht centraal staan. Alle materiaalkeuzes passen perfect bij elkaar, zodat ze een gevoel van rust laten neerdalen over de hele woning.
Modern interieur: Inspiratie, tips originele ideeën.
Inspiratie voor een moderne inrichting. Een modern interieur met een strakke vormgeving en witte kleuren zorgt ervoor dat je volledig tot rust kan komen in je woning. Een moderne inrichting wordt gekenmerkt door open ruimtes, inbouwkasten, designmeubels en meubels op maat.
Interieur voorbeelden voor uw woning inrichting inspiratie foto’s.’
interieurvoorbeelden.be Online interieur voorbeelden voor uw woning inrichting. Interieurvoorbeelden.be is de plek bij uitstek voor het vinden van interieur inspiratie. Of je nu op zoek bent naar een hippe design keuken, een moderne badkamer of een landelijke badkamer, je vindt het allemaal in onze diverse rubrieken.
moderne woning bouwen
Moderne villa: Inspiratie en ideeën.
Zone Zuid Architecten ging bij deze moderne villa in Roosendaal voor een gedurfd design. De houten gevel in combinatie met witte gevelbepleistering, de vooruitstekende ramen, de merkwaardige positie van de ramen en het strakke, maar verrassende interieur geven deze moderne woning een originele twist.